Senaste inläggen från vår Facebooksida

7 månader sedan

LHON Eye Society

Idag överlämnade jag (Helena Lindemark) ett ex av vår bok, Se framåt till Aleksander Gabelic, ordförande i Svenska FN-förbundet. SRFs fd ordförande, Tiina Nummi-Södergren, var också med på scenen på dagens FN-forum. ☺ ... Se merSe mindre

Idag överlämnade jag (Helena Lindemark) ett ex av vår bok, Se framåt till Aleksander Gabelic, ordförande i Svenska FN-förbundet. SRFs fd ordförande, Tiina Nummi-Södergren, var också med på scenen på dagens FN-forum. ☺

 

Kommentera på Facebook

Du är fantastisk på att sprida budskap👍

8 månader sedan

LHON Eye Society

Kärleksmanifestation på Sergels torg - Stockholm står enat!april 9, 2017, 2:00e mSergels torg(OBS! Inga politiska budskap på skyltar. Visa hänsyn till offren. SVT sänder live för er som inte kan närvara. Tack för visad respekt)

Grannar, medstockholmare och landsmän!

När mörkret faller över oss är det viktigare än någonsin att vi svarar med ljus och värme, för att därmed bemöta onda krafter. Dagens tragiska händelser kommer oavsett motiv och utförare aldrig få slå kil mellan oss. Vi Stockholmare är mycket bättre än så!

Därför samlas vi till en fridfull manifestationen på Sergels torg, en kort bit från brottsplatsen, med ett enda budskap: Kärlek och omtanke! Inga politiska poäng, inget annat än ren och skär medmänsklighet. Ta med er ljus och positiva budskap och håll varandra i händerna när vi visar omvärlden vilka vi är och vad vi har för värderingar. Söndag klockan 14 står vi upp tillsammans.

Vi vet alldeles för lite om händelsen för att spekulera i det. Men vi vet att vi är ett Stockholm, enat mot alla som försöker skrämma oss. Kärlek!
... Se merSe mindre

Kärleksmanifestation på Sergels torg - Stockholm står enat!

Kommentera på Facebook

Sjukt fint initiativ av dig!!! Kommer inte kunna vara på plats personligen men kommer vara med er i själen!❤.

Ja kommer att vara där med dig....bara med kärlek

Stoppade bilen mellan Gnesta och Nyköping och var med i den tysta minuten. Hörde hela sändningen på radio. ❤