Senaste inläggen från vår Facebooksida

1 månad sedan

LHON Eye Society

Idag överlämnade jag (Helena Lindemark) ett ex av vår bok, Se framåt till Aleksander Gabelic, ordförande i Svenska FN-förbundet. SRFs fd ordförande, Tiina Nummi-Södergren, var också med på scenen på dagens FN-forum. ☺ ... Se merSe mindre

Idag överlämnade jag (Helena Lindemark) ett ex av vår bok, Se framåt till Aleksander Gabelic, ordförande i Svenska FN-förbundet. SRFs fd ordförande, Tiina Nummi-Södergren, var också med på scenen på dagens FN-forum. ☺

Kommentera på Facebook

Du är fantastisk på att sprida budskap👍

3 månader sedan

LHON Eye Society

Kärleksmanifestation på Sergels torg - Stockholm står enat!april 9, 2017, 2:00e mSergels torg(OBS! Inga politiska budskap på skyltar. Visa hänsyn till offren. SVT sänder live för er som inte kan närvara. Tack för visad respekt)

Grannar, medstockholmare och landsmän!

När mörkret faller över oss är det viktigare än någonsin att vi svarar med ljus och värme, för att därmed bemöta onda krafter. Dagens tragiska händelser kommer oavsett motiv och utförare aldrig få slå kil mellan oss. Vi Stockholmare är mycket bättre än så!

Därför samlas vi till en fridfull manifestationen på Sergels torg, en kort bit från brottsplatsen, med ett enda budskap: Kärlek och omtanke! Inga politiska poäng, inget annat än ren och skär medmänsklighet. Ta med er ljus och positiva budskap och håll varandra i händerna när vi visar omvärlden vilka vi är och vad vi har för värderingar. Söndag klockan 14 står vi upp tillsammans.

Vi vet alldeles för lite om händelsen för att spekulera i det. Men vi vet att vi är ett Stockholm, enat mot alla som försöker skrämma oss. Kärlek!
... Se merSe mindre

Kärleksmanifestation på Sergels torg - Stockholm står enat!

Kommentera på Facebook

Sjukt fint initiativ av dig!!! Kommer inte kunna vara på plats personligen men kommer vara med er i själen!❤.

Ja kommer att vara där med dig....bara med kärlek

Stoppade bilen mellan Gnesta och Nyköping och var med i den tysta minuten. Hörde hela sändningen på radio. ❤

5 månader sedan

LHON Eye Society

Nu kan du se bilder från vår konferens där vi delade ut vår nya bok "SE FRAMÅT! Fakta metoder, teknik, tröst och möjligheter vid LHON och liknande tillstånd". Vi presenterade även andra saker som t.ex. den nya hemsidan www.exfix.se som ska vara ett stöd vid träning av excentrisk fixation.

Läs mer samt se våra filmer och böcker på www.lhon.se. Fotograf: Maria Annas
... Se merSe mindre

Nu kan du se bilder från vår konferens där vi delade ut vår nya bok SE FRAMÅT! Fakta metoder, teknik, tröst och möjligheter vid LHON och liknande tillstånd. Vi presenterade även andra saker som t.ex. den nya hemsidan www.exfix.se som ska vara ett stöd vid träning av excentrisk fixation.

Läs mer samt se våra filmer och böcker på www.lhon.se. Fotograf: Maria Annas

7 månader sedan

LHON Eye Society

Varmt välkomna på en träff för LHON-are och anhöriga i Skellefteå med omnejd!

Lördag den 17 december anordnar LHON Eye Society och projekt Leber X en träff för alla med LHON-diagnos och anhöriga i Skellefteå med omnejd. Alla med koppling till LHON är välkomna (du behöver inte vara medlem i föreningen ännu…)!

Tanken är att vi ska träffas under trevliga och avslappnade former för samtal och erfarenhetsutbyte och för att kunna stötta varandra. Vi kommer också att få lite förhandsinformation om boken SE FRAMÅT som släpps i januari.

Vi finns på plats från 15.30 och bjuder på glögg/kaffe och lussebullar. Kom som du är och när du kan. Du hinner handla julklappar och sedan koppla av i vårt trevliga sällskap. Vi avslutar med middag mellan kl. 18-19.

Vi ses på Skeppargatan 16, samhällsbyggnads lokaler, i Skellefteå.
Anmäl dig till helena.s9497@gmail.com eller 070-670 36 70. Meddela också om du behöver specialkost.

Sprid det gärna vidare till fler, vi saknar nog adresser till många...

Hoppas vi ses!

LHON Eye Society

genom HelenaLindemark
& Helena Stefansson

PS! Visste du att LHON betyder (förutom Lebers) även Lev Här Och Nu!
... Se merSe mindre